ثبت Ngo,ثبت موسسات مردم نهاد,ثبت موسسه,ثبت سمن,ثبت خیریه,ثبت شرکت,ثبت نارین

مدیر عامل موسسه می بایست حداقل مدرک تحصیلی دیپلم را داشته باشد و حضور حداقل ۲ نفر دارای مدرک کارشناسی مربوط فعالیت موسسه در اعضای هیئت مدیره اجباری است. پس از آنکه در اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری، نام موسسه را تعیین کردید؛ نام تایید شده به مدت 60 روز برای موسسه غیرتجاری شما محفوظ خواهد ماند. پس از آن، افراد دیگر قادر به انتخاب آن نام برای موسسه و شرکت خود هستند. لازم است 5 نام برای موسسه غیرتجاری خود مشخص کنید و آنها را بر اساس اولویت خود بچینید.

  • سازمان‏های بین‏المللی مورد تایید کارگروه ‏موضوع‏ ماده (۲۳) و سایر دستگاه‏های ذی‏ربط از طریق تفاهم یا عقد قرارداد با آنها.
  • موسسات داوری اصولاً انتفاعی و جهت کسب سود تاسیس می گردند.
  • ماده ۶- شورای ملی توسعه و حمایت از تشکل‏ها به ‏عنوان مرجع اصلی سیاست‏گذاری و توسعه تشکل‏ها در سه سطح ملی، استانی و شهرستانی تشکیل و دبیرخانه آن به‏ترتیب در وزارت کشور، استانداری‏ها و فرمانداری‏ها با رعایت قوانین و مقررات مربوط دایر می‏شود.
  • بعد از بررسی کارشناسان اداره ثبت شرکت ها پیش نویس مربوط به آگهی تأسیس در سامانه ای که اطلاعات شرکت را ثبت کردید قرار می گیرد.

کارکنان دولت در صورت ارائه آخرین حکم کارگزینی خود از ارائه گواهی های عدم اعتیاد و عدم سوء پیشینه کیفری معاف خواهند بود. بدیهی است در صورتی که حراست سازمان ظرف مهلت مقرر ، پاسخ مثبت یا منفی را اعلام نکند ، کمیسیون ماده 26 ، پاسخ استعلام را مثبت تلقی خواهد کرد. حراست حداکثر پس از 20 روز از تاریخ استعلام که پس از آن فقط یکبار(به درخواست حراست) و به مدت 10 روز دیگر قابل تمدید خواهد بود ، تایید یا عدم تایید صلاحیت متقاضیان را به دبیرخانه مربوطه اعلام می کند . گروه دوم موسسات به دنبال کسب منافع اقتصادی هستند اما به دلیل اینکه فعالیت غیر تجاری یا خدماتی انجام می دهند ، موسسات غیر تجارتی نامیده می‌شوند.

موسسه خیریه موسسه غیرانتفاعی و غیردولتی می باشد که با هدف خدمت رسانی به مردم و نه کسب سودو منفعت به ثبت میرسد. در واقع سود این نوع موسسه نه برای اعضا بلکه برای جامعه می باشد. کارشناسان مربوطه پس از بررسی مدارک ارسالی، درصورت نبود نقص و اشتباه پرونده شما را تایید می کنند. در این مرحله می توانید نسبت به تحویل اوراق ثبت و انتشار آگهی تاسیس موسسه غیر تجاری در روزنامه رسمی کشور اقدام نموده و ثبت موسسه خود را به اتمام رسانید.

تفاوت ثبت شرکت و موسسه

درصورتی که موسسه توسط ارگانی مجوز داشته باشد اساسنامه را می بایست به تائید سازمان و یا ارگان صادر کننده مجوز برسانیم و در بعضی موارد اساسنامه توسط ارگان و یا سازمان صادر کننده جواز تنظیم می شود. اصولاً موسساتی که با مجوز فعالیت دارند تعیین نام توسط مرجع صادر کننده مجوز انتخاب می شود. فعالیت موسسات خیریه اصولاً در زمینه درمانگاه ها و موسسات آموزشی و مواردی از این قبیل صورت می پذیرد.

تاسیس و ثبت موسسه غیر تجاری همانطور که از اسم آن مشخص است انحصاراً برای امور غیر تجاری انجام میشود و در موضوع فعالیت آن نباید امور تجاری (مانند صادرات و واردات) وجود داشته باشد. همچنین موضوع فعالیت برخی از موسسات (مانند موسسه حقوقی) به گونه‌ای است که نیاز به اخذ مجوز دارد. مرکز اصلی موسسه، همان جایی است که قرار است موسسه فعالیت خود را در آن انجام دهد.

نحوه ثبت موسسه خیریه

پس از ارسال آنها در پاکت مخصوص پستی به اداره ثبت شرکت‌ها و تایید کارشناسان مرکز، این فرایند به انجام می‌رسد. مسیر تاسیس موسسه غیرتجاری در ایران دارای پیچیدگی‌هایی است که بی‌توجهی به آنها ممکن است طی کردن آن را بسیار طولانی و دشوار کند. در ادامه ثبت تغییرات شرکت فهرستی از مراحل ثبت موسسات غیر تجاری را آورده‌ایم که با دنبال کردن آنها می‌توانید به آسانی این روند قانونی را به طور کامل طی کنید. گفتنی است که شرایط ثبت موسسه غیرتجاری عمومی برای همۀ افراد در تمام استان‌ها، شهرستان‌ها و شهرهای ایران یکسان است.

ز- دوره‏ زمانی تشکیل جلسات شورای‏ عمومی و شورای ‏مرکزی ‏تشکل. تبصره ۲- جوانان متقاضی تاسیس تشکل می‏توانند درخواست خود را برای بررسی و صدور اجازه تاسیس تشکل با رعایت ترتیبات مقرر در این ماده به وزارت ورزش و جوانان ارایه کنند. ماده ۱۳- انتخاب نمایندگان تشکل‏ها برای عضویت در شوراهای استانی و شهرستانی، بر اساس دستورالعمل مصوب شورای ملی صورت می‏گیرد. خ- ارایه گزارش موردی و سالانه از وضعیت کمی و کیفی توسعه تشکل‏های شهرستانی و محلی به شورای ملی و شورای استانی مربوط. ت- نظارت ‏بر فعالیت‌ها و عملکرد تشکل‏های ‏ملی و منطقه‏ای و بررسی و اعلام ‏نظر در مورد تخلف‏ها و گزارش‌های رسیده از عملکرد تشکل‌ها. تبصره- تشکل‌هایی که در سطح بین‏المللی فعالیت می‏کنند نمی‏توانند تقاضای تشکیل شبکه کنند.

نحوه ثبت موسسه غیر تجاری چگونه است؟

در صورت فعالیت موسسه ها، بدون مجوز های لازم، با آن ها به عنوان متخلف برخورد قانونی صورت می گیرد. داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی از دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در زمینه روانشناسی، مشاوره، حقوق، مددکاری اجتماعی، فقه و مبانی حقوق اسلامی و غیره که با حوزه فعالیت موسسه تناسب داشته باشند. همچنین باید مدارکی را ارائه کنید که نشان می دهد ثبت شرکت شما فعالیت فرهنگ و هنری داشته اید. مهم است که در زمان ثبت یک موسسه نوع فعالیت خود را نیز در نظر داشته باشید. ۵- به وجود آوردن شرایطی برای تعامل و همکاری با سازمان‌های غیر دولتی در حوزه اهداف موسسات خیریه. طراحی و ثبت برند و علامت تجاری شما از صفر تا صد تا مرحله دریافت سند رسمی بصورت انحصاری و استعلام کاملا رایگان نام مورد نظر شما.

اساسنامه موسسات غیر تجاری همانند اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود تدوین می گردد. ثبت موسسه خیریه در کشورهای توسعه یافته نقش بسیار مهمی در ارتقای کیفیت زندگی و توانمندسازی اقشار آسیب‌پذیر دارند، به‌گونه‌ای که این سازمان‌ها نقش بازوهای قدرتمند دولت‌ را در حمایت از این اقشار ایفا می‌کنند. در این مقاله به چگونگی ثبت برند ثبت موسسه خیریه و شرایط و مدارک ثبت خیریه میپردازیم. قبل از اقدام برای ثبت بر اساس موضوع فعالیت و شاکله مورد نظر وزارت کشور اقدام به اخذ مجوز نمایید. با دستور وزارت کشور ثبت موسسه خیریه در وزارت کشور ملغی خواهد شد. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و عدم اعتیاد اعضای هیات مدیره و بازرسین موسسه باید ارائه شود.

در قالب ثبتی سه نفر به عنوان هیئت مدیره و دو نفر بازرس نامیده می شوند. بازرسان نباید با اعضای هیئت مدیره رابطه فامیلی داشته باشند. حداقل میزان سرمایه برای چنین شرکت هایی ۱۰۰۰۰۰۰ ریال است. ۳۵% از سرمایه توسط موسسین به بانک واریز می شود و ۶۵% باقی هم در تعهد موسسین خواهد بود. 7- موسسات خیریه غیر دولتی موظفند طی دوره three ماهه نسبت به ارائه گزارش عملکرد مالی در قبال اعتبارات دریافتی از بهزیستی برابر فرمهای مربوطه اقدام نمایند .