راهنمای قدم به قدم ثبت شرکت دانش بنیان + شرایط و مدارک ثبت شرکت دانش بنیان

مراحل و اقداماتی که برای این گروه از شرکت ها باید انجام داد، بسیار سخت نمی باشد اما بهتر است تا یک مشاور متخصص یا افرادی که در این حوزه تجربه انجام چندین پروژه ثبتی را داشته اند، در کنار شما باشند. چرا که از نظر زمان و قیمت تمام شده برای شما بسیار منطقی تر می باشد و می توانید با بالاترین بازدهی، فعالیت خود پیگیری ثبت تغییرات شرکت را انجام دهید. تاریخچه روی کار آمدن این دسته از شرکت ها به سال ۱۹۷۹ میلادی بر می ‌گردد. در این سال پژوهشگری به نام لیتل اولین تحقیقات خود را برای ایجاد شرکت های دانش بنیان آغاز کرد. و با به کار بردن عباراتی نظیر شرکت های فناوری محور توانست شرکتی جهت بررسی و توسعه اختراعات علمی، دانش و نوآوری ها تاسیس کند.

  • به جهت اینکه مقاله فعلی با مقاله قبلی از نظر کیفی قابل تشخیص باشد، مقاله قبلی را نیز در انتهای صفحه مجدد قرار داده ایم و تشخیص کیفیت نوشته فعلی را با نوشته های پیشین یا سایر نوشته های موجود در اینترنت بر عهده کاربران گرامی گذاشته ایم.
  • تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به موسسه حقوقی آگاه ثبت می باشد و هر گونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.
  • ماهیت علمی و دانش محور این شرکت‌ها موجب شده است که قشر دانشگاهی و پژوهشگر، مانند اساتید دانشگاه و اعضای هیئت علمی، نقش بسیار مهمی در آنها ایفا کنند.
  • بحث طرح های صنعتی و مالکیت معنوی محصولات ،همیشه از دغدغه های اصلی شرکت محسوب می شود که حفظ حقوق معنوی این اطلاعات ،یکی از مهم ترین مسائل حقوقی در شرکت های دانش بنیان می باشد،زیرا اصولاَ این دارایی ها قابل لمس نمی باشند.
  • سلام وقت بخیر، در زمینه تولید ابزار، لوازم و تجهیزات پزشکی، چه نوع شرکتی مناسب هست؟ آیا برای ثبت شرکت نیاز به کارت پایان خدمت هست؟ و برای ثبت شعبه در خارج از کشور نوع شرکتی که ثبت میشه تاثیر داره؟ اگر ممکن هست با توجه به جوابی که به پرسش اول میدید به سوالات بعدی پاسخ بدید.

اطلاعات شرکت متقضای شامل نام شرکت، آدرس دقیق شرکت، آدرس سایت شرکت، نوع شرکت، شناسه ملی شرکت، ، شماره تلفن ثابت شرکت و تلفن همراه مدیران شرکت و همچنین پست الکترونیکی مدیر عامل یا شرکت وارد شود. در واقع نسبت به هر روش نوینی، هر ایده ای، هر اختراعی، هر محصولی اظهار مالکیت و دارایی فکری خود را مدیریت کنند. در واقع شرکت های مبتنی بر دانش به طور همزمان می ‌توانند هم مالک دارایی‌ های فکری خود باشند و هم از آن ها بهره ببرند. لازم به ذکر است که برخی شرکت های دانش بنیان دارای یک سری اطلاعات محرمانه تجاری و فنی ارزشمندی می باشند که می بایست در شکل اسرار تجاری شرکت حفظ شوند.

در صورتی که شرکت مبتنی بر دانش در حوزه طراحی مبتنی بر تحقیق و توسعه فعالیت دارد باید دارای ویژگی‌ های زیر باشد. پیشنهاد می ‌کنیم که جهت تکمیل فرم ثبت شرکت مبتنی بر دانش به بخش‌های راهنما، قوانین و سوالات متداول سایت در اینجا مراجعه کنید تا با آگاهی کامل تر شرکت خود را ثبت نمایید. برای استفاده از خدمات سربازی شرکت های دانش بنیان میتونید قوانین مربوط به این موضوع رو از سایت دانلود کنید و مطالعه کنید . شبکه دانش بنیان ایران در واقع یک دایره المعارف از مطالب مرتبط با مباحث حوزه دانش بنیان و فناوری های با تکنولوژی بالاست که توسط کارشناسان خبره در این حوزه تدوین گردیده است. پس از ارسال مدارک در مدتی کوتاه، کار گروه محصول شما را مورد بررسی قرار داده و در صورت داشتن شرایط اولیه برای ارزیابی حضوری و بازدید واحد تولیدی اقدام خواهند نمود.

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

بعد از دریافت نامه از طرف صندوق ، از طریق سایت صندوق نوآوری و شکوفایی، نسبت به تکمیل پرسشنامه ها در بخش ” خدمات صندوق به شرکت های دانش بنیان” اقدام نمایید. شرکت های دانش بنیان باید شاخص هایی را احرازنمایند تا در نهایت شرکت دانش بنیان شناخته شوند و از تسهیلات مربوط به دانش بنیان شده برخوردار شوند. ( شرکت های متقاضی باید علاوه بر شاخص های عمومی ، شرایط مشخص شده در یکی از سه دسته شاخص های اختصاصی را نیز احراز نمایند).

مشاوره ثبت شرکت دانش بنیان

شایان ذکر است،تمدید شرکت های دانش بنیان نوپا دارای اعتبار یک ساله بوده و تنها برای یک دوره یک ساله(مجموعاَ دو سال)می تواند تمدید شود.چنانچه شرکت نتواند در مدت ۲ سال پس از تایید دانش بنیان بودن،رتبه بندی خود را به پایان برساند و یا در صورت عدول از شرایط مندرج در این آیین نامه در هر زمان دانش بنیان بودن شرکت ملغی می شود. دارای پیجیدگی فنی بوده و تولید آن نیاز به تحقیق و توسعه ی هدفمند ،توسط یک تیم فنی خبره داشته باشد،در حوزه ی فناوری های بالا و متوسط به بالا باشد،همچنین تحقیق و توسعه برای حفظ توان رقابتی آن محصول در بازار، به صورت مداوم انجام شود و عمده ارزش افزوده ی آن کالا، خدمات ناشی از دانش فنی و …نوآوری فناورانه باشد. در مناقصات ثبت شرکت در تهران قراردادهای پژوهشی، فناوری و تجاری سازی و عرضه کالاهای دانش بنیان ساخت داخل دستگاههای اجرایی حائز اولویت می باشند . این شرکت‌ها به نوعی در نقش واسطه میان ایده‌های تجاری و تولید و ارتقای فناوری هستند. یعنی در این گونه شرکت‌ها، ایده‌های نو و قابل پیاده‌سازی علمی توسط پژوهشگران و قشر علمی و دانشگاهی، در مسیر تبدیل به فناوری‌های کاربردی و سطح بالا به کار گرفته می‌شوند. به دلیل آنکه ذکر شد دارایی‌های این شرکت‌ها از نوع معنوی، فکری و غیرملموس هستند، همواره از بزرگترین دغدغه‌های این شرکت‌ها، حفاظت از دارایی‌های فکری خود و حفظ حقوق مالکیت معنوی است که این امر ضرورت کار دقیق کارشناسی و حقوقی در حوزه مالکیت فکری را ایجاب می‌کند.

برای تمدید زمان استفاده از مزایای قانون شرکت های دانش بنیان ، باید دوباره ارزیابی شوند. اعضای هیئت علمی دانشگاه متناسب با میزان زمان، نوع فعالیت و میزان مشارکتی که در مالکیت فکری معنوی شرکت دارند، می توانند سهامدار شرکت باشند. همه ی شرکت های متقاضی حمایت های مندرج در قانون، اطلاعات خود را در این سامانه وارد کرده و بر اساس این فرایندها ارزیابی می شوند. حداقل 2/3 اعضای هیئت مدیره شرکت ها دارای 2 شرط از 3 شرط اشاره شده در قسمت فوق باشند. با توجه به وجود تعداد کثیری از موسسات ارائه کننده خدمات ثبتی، انتخاب بهترین موسسه که بتواند با دقت و کیفیت، در زمانی مناسب و کوتاه و با مناسب ترین قیمت ممکن خدمات مورد نظر ثبتی و اداری را به انجام برساند کار سخت و دشواری است.

هم افزایی علم و ثروت و تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه شامل طراحی و تولید کالا و خدمات محصولات دانش بنیان با ارزش افزوده فراوان از اهداف شرکت دانش بنیان محسوب می‌شود. موضوع فعالیت شرکت های دانش بنیان، انجام پروژه های علمی، تحقیقاتی و ارائه خدمات مشاوره ای یا هدف ایجاد کارآفرینی می باشد. این شرکت ها، اهدافی نظیر ، ترغیب هیئت علمی دانشگاه ها و واحدهای پژوهشی برای فعالیت های بیشتر در رفع نیاز جامعه و امکان افزایش درآمد اعضای هیئت علمی، تجاری سازی یافته های پژوهشی، افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاه ها و واحدهای پژوهشی موضوع کلی فعالیت دانش بنیان را دنبال می کنند. برای ثبت شرکت دانش بنیان ابتدا باید بدانید باید شرکت را به صورت کاملا عادی به ثبت برسانید یعنی به صورت تعاونی ، موسسه ، سهامی خاص ، مسئولیت محدود و…. شرکت‌های دانش بنیان نوپا نوع یک شرکت‌هایی هستند که فاقد اظهارنامه مالیاتی (کارنامه مالی یک سال کاری شرکت که جهت محاسبه مالیات به سازمان امور مالیاتی ارائه می‌شود) بوده و یا درآمدی نداشته باشند.

از آنجایی که ما در این مقاله به طور خاص بر آنیم که مزایا و ویژگی های شرکت دانش بنیان را بیان کنیم، معذور از پرداختن به توضیح دیگر عناوین مختلف شرکت ها هستیم. الف- شرکت های تولیدی به مدت 15 سال به شرط دانش محور بودن از پرداخت سود بازرگانی و حقوق و عوارض گمرکی معاف بوده و همچنین از پرداخت عوارض ثبت برند صادرات کالا نیز معافی می باشند.از سوی دیگر مشوق معافیت مالیاتی و عدم پرداخت مالیات شامل حال این شرکت ها می شود. اگر شرکتی حداقل 25 درصد از درآمد عملیاتی سال مالی قبل را طبق اظهارنامه مالیاتی از محل فروش کالاها یا خدمات کالاهای سطح یک به دست آورده باشد، شرکت تولیدی نوع یک محسوب می شود.

آیا می خواهید با ما تماس بگیرید؟

همچنین لازم است که تصویر آگهی و اسکن آخرین تغییرات درج سده در روزنامه رسمی را در سامانه برای تکمیل فرآیند ثبت نام بارگذاری کرد‌. و اطلاعات لازم مثل نام شرکت شناسه ملی و ایمیل را وارد کرده تا کدی برای فعال سزای به ایمیل فرستاده شود‌. حفظ طرح های تولیدی و مالکیت معنوی محصولات از موارد اساسی این شرکت به حساب می آید زیرا اصولا دارایی این شرکت ها قابل لمس نمی باشد. این شرکت ها علاوه بر داشتن نمونه های آزمایشگاهی باید دارای محصولاتی قابل عرضه، باشند. شرکت های دانش محور بر اساس مزایای دریافتی به چهار دسته تقسیم می ‌شوند زیر تقسیم می ‌شوند.

موسسه ایرساثبت، نماینده اخذ کارت بازرگانی در تهران می باشد که این کارت برای بازرگانان مهم است ، با داشتن کارت بازرگانی میتوانند به راحتی واردات و صادرات انجام دهند. درصورت عدول شرکت از معیارهای مندرج در این آئین نامه در هر زمان، آن شرکت امکان استفاده از تسهیلات مورد نظر قانون را از دست خواهد داد و دبیرخانه کارگروه میتواند اقدامات الزم را برای عدم تایید یا تغییر نوع تایید شرکتهایی که دارای معیارهای این آئیننامه نباشند، به عمل آورد. دبیرخانه کارگروه میتواند شرکتهای تایید شده را بر مبنای معیارهای این آئین نامه و سایر مصوبات کارگروه، بصورت دورهای در کمتر از 2 سال، مورد ارزیابی قرار داده و بعد از مشخص شدن نتیجه ارزیابی، اقدامات لازم برای عدم تایید یا تغییر نوع تایید شرکتها را به عمل آورد. برای ثبت شرکت پخش مواد غذایی اخذ مجوز از اداره مربوطه و همچنین کسب پروانه لازم از سازمان غذا ضروری می باشد.

شرکتها و مؤسسات دانش بنیان جهت فعالیتهای ثبت اختراع، کسب فناوری (دریافت حق امتیاز) و نمونه سازی می توانند ازتسهیلات قرض الحسنه صندوق نوآوری و شکوفایی استفاده نمایند. همچنین این شرکتها و مؤسسات جهت فعالیتهای تا قبل از تولید صنعتی از قبیل هزینه اولیه تجهیز کارگاه و آماده سازی خط تولید، طراحی صنعتی، انجام آزمون و رفع اشکال، تولید آزمایشی و بازاریابی و نیز تأمین سرمایه در گردش می توانند از منابع صندوق استفاده نمایند. شرکتهای دانش بنیان برگرفته از افراد فرهیخته در راه افزایش علم وفناوری ،اختراع،ایده و…فعالیت مینمایند .برای تشکیل شرکتهای دانش بنیان بایستی اعضاء حداقل یک اختراع به ثبت رسیده داشته باشند یا عضو هیئت علمی باشند تا بتوانند شرکت دانش بنیان ثبت نمایند. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال حاضر دارای شانزده ستاد و هفت معاونت زیر مجموعه است.